Jeannett Fruergaards blog | Sikke en smuk morgen
21627
post-template-default,single,single-post,postid-21627,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sikke en smuk morgen

Vi vågnede til en smuk og meget kold morgen, helt perfekt på en søndag. Pludselig kommer man igen i tanke om at det er med vinter og vintervejr, slet ikke er så skidt endda.

Jeg kunne selvfølgelig ikke komme hurtig nok ud med kameraet, det er nemlig en af de gode ting ved at have en blog. Lysten til at dele oplevelser, lysten til at tage billeder, og lysten til at finde det smukke i hverdagen og i alle årstider, er en super motivationsfaktor for at komme ud.

Så jeg lavede mig en hurtig kop kaffe, og tog den med ud i haven, jeg tog et par mundfulde og så glemte jeg ellers alt om den kaffe, for pokker hvor var det bare fint det hele.

Motiver er der nok af, det er bare lige med at se dem.

Sådan et lag rimfrost tryllestøv pynter virkelig på græsserne, selv her sidst på året hvor de efterhånden er ved at være lidt triste at se på. Flere af græsserne er efterhånden knækket, og mange har lagt sig, men der er dog nogen der stadig står, og de mange frøstandene pynter mellem græsserne som små knapper på de sidste standhaftige tinsoldater.

 

 

Da jeg kom tilbage til min kaffe, ja så var den selvfølgelig kold. Så jeg lavede mig en ny, og godt pakket ind i uld og tæpper, tvang jeg mig selv til at lægge både telefon og kamera og bare nyde.

Bare side der og nyde udsigten ud i haven, helt stille i dampen fra min kaffe, det er lige sådan et øjeblik jeg vil prøve at huske tilbage på, når det igen bliver mørkt og mudret, og foråret virker så utrolig langt væk.

 

11 Comments

Post a Comment