Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jeannettfruergaard.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Om | Jeannett Fruergaards blog
Jeannett Fruergaards blog | Om
104
page-template-default,page,page-id-104,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

OM MIG

Min blog tager udgangspunkt i vores moderne landbohave og vores hverdagsliv i og udenfor haven.

Det handler om planteglæde, hverdagsglimt, og om at have det sjovt. Vi laver fejl, og vi er ikke bange for at indrømme dem, det er nemlig dem, vi lærer af – og måske kan du endda lære af vores fejl. På den måde håber jeg bloggen her kan være med til at inspirere dig, til at turde tage nogle chancer, springe ud i det, og sige pyt, hvis det ikke virker. For det skal være sjovt at have en have.

Hej jeg hedder Jeannett Fruergaard. Jeg er født i 1971, bor sammen med Leif og sammen har vi æblepigen Filippa fra 09. Vi bor på en landejendom i Midtjylland, hvor har vi en dejlig stor landbrugshave, med stauder og mange prydgræsser, rosenhave, skovhave, køkkenhave/skærehave og frugthave. Vi elsker at være ude, og bruger så meget tid, som muligt i haven.

Jeg læser gerne med på andre blogs og på instagram, både danske men også dem uden for landets grænser. Her samler jeg inspiration, og finder nye ideer til, hvad der kan laves i haven.

Jeg er også selv aktiv her på Facebook og Instagram.

Det var lidt om mig og min blog. Jeg håber du finder det inspirerende at læse med på bloggen.

Brug gerne min blog, men husk at spørge om lov, hvis du låne mine billeder – og skriv endelig en mail, hvis du har nogle spørgsmål.

jfwebhiker@gmail.com
aa
aa
aa
aa